Vergaderen bij het koehotel

Vergaderen in een rustige omgeving met uitzicht over de koeien en op steenworp afstand van Alkmaar en de A9. De boerderij en het familiebedrijf ontdekken? Plan een rondleiding met één van onze boeren of boerinnen. 

Werken, inspireren en ondernemen in de skybox

Vergaderen in de achtertuin van Alkmaar met uitzicht op de koeien? In de vergaderruimte/skybox van Het Koehotel kan het. Onze vergaderruimte bevindt zich boven in de melkveestal en is uitgerust met een presentatiescherm (touchscreen), flipover, Wifi en keuken.

Voor vergaderingen, workshops, trainingen, presentaties of teambuilding bent u in de skybox van Het Koehotel aan het juiste adres. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. Het Koehotel ligt op slechts 10 minuten van de ring van Alkmaar, in Zuidschermer. Het erf van de boerderij is volledig geasfalteerd en biedt voldoende parkeergelegenheid. 

Naast het gebruik van de skybox kunt u ook profiteren van onze arrangementen, zoals:

  • Boeren Lunch arrangement
  • Luxe Lunch arrangement
  • Lekkernijen arrangement
  • Borrel arrangement
  • Rondleiding

 

Wist u dat de meeste producten die u tijdens uw bezoek nuttigt uit onze Boerderijwinkel komen?

 

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Mail ons naar: info@boerderijwinkeltkoehotel.nl

Rondleiding

Wil je alle hoekjes van de boerderij ontdekken met uitleg van een boer? Dat kan! Het Koehotel biedt rondleidingen aan voor groepen vanaf 10 personen. We ontvangen jullie in de Skybox met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Tijdens de rondleiding delen we de geschiedenis van de boerderij en de belangrijkste veranderingen van de afgelopen vijftien jaar.

Daarna begint de “wandeling” over de boerderij. We bezoeken het Kraamhotel, de Kalverstraat, Het Koehotel zelf en onze energiebron. Willen jullie tijdens de rondleiding ook de Boerderijwinkel bezoeken? Laat het ons weten, dan openen we speciaal voor jullie.

 

Wil je de rondleiding combineren met de huur van de Skybox? We hebben hiervoor een voordelig arrangement.

Duur: 60 – 75 minuten
Kosten: € 14,95

Voor meer informatie of reserveringen, neem contact met ons op via: info@boerderijwinkeltkoehotel.nl