𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐠 & 𝐊𝐞𝐫𝐬𝐭𝐦𝐚𝐫𝐀𝐭

Gepubliceerd op 22 november 2022 om 13:30

Op vrijdag 5 december 2020 openende de familie Kregel Boerderijwinkel 't Koehotel op de melkveehouderij aan de Laanweg, een sinterklaas cadeau om nooit te vergeten. Elk jaar proberen we dit rond deze datum te vieren met bewoners, bezoekers en alle geïnteresseerde. 

Dit jaar zullen we dit vieren op zondag 11 december tussen 11:00 en 16:00 uur in de vorm van een open dag en een kerstmarkt. De boerderij wordt omgetoverd tot een levende kerststal vol met activiteiten voor jong en oud. Drink een glaasje glühwein mee, scoor vers gebrande noten bij de notenkraam en laat je rondleiden door één van de boeren of boerinnen. Is jouw zoon of dochter een echte boer(in) in de dop? Trotseert hij het traptrekker parcours, kleurt ze de mooiste boerderijtekening of vindt ze alle bijzondere dieren? Het kan allemaal tijdens de open dag. 

Naast het kennis maken en genieten op de boerderij, zijn er diverse kramen aanwezig. Van de notenboer tot aan de mooiste kerststukjes kraam en van baby kleertjes tot aan de lekkerste verwennerijen. 

 

Proef, beleef en geniet op de boerderij  in de voortuin van Alkmaar. 

Reactie plaatsen

Reacties

jan kalverdijk
10 maanden geleden

indrukwekkende warme site
voor jullie en voor de omgeving