Relatiegeschenken

Verras uw medewerkers en collega’s met een persoonlijk, lokaal en duurzaam relatiegeschenk. Hoe? Daar praten we graag met u over verder.  Bij ‘t Koehotel staan uw wensen voorop. Wilt u een persoonlijke kaart toevoegen, dan voegen wij die toe. Een pakket waarvan de helft in de kast beland, dat is verleden tijd. We vullen de relatiegeschenken met producten die een ieder kan waarderen.

Doormiddel van onze voorbeeld pakketten helpen we u al een handje. Wellicht zitten er al direct pakketten tussen die u als perfect ervaart. De voorbeeld pakketten kunnen u ook helpen te inspireren, ziet u iets wat u absoluut wel of niet wilt terugzien in uw relatiegeschenken? Laat het ons vooral weten. Zo kunnen we samen met u doorpraten en iets unieks in uw stijl samenstellen.

Heeft u een ander budget? Wilt u de relatiegeschenken in een doos of liever in een sierverpakking? Twijfelt u over de aantallen? Of komt u graag eens in de Boerderijwinkel vooraf kijken? Neem vooral contact op en dan zorgen we dat we samen weer een stapje verder komen.

 

Relatiegeschenk bestellingen ontvangen wij gelieve voor 20 november 2o23.

 

Relatiegeschenken contactpersoon:

Lieke Kregel – 06-41136541 info@boerderijwinkeltkoehotel.nl

 

Relatiegeschenken brochure 2023

Voorbeeld Relatiegeschenken 

Het Weiland

Prijs € 24,99 (excl. btw)

In het weiland vindt je elk moment van de dag wel iets. Een sapje in de ochtend, een stiekem dropje tussendoor, een broodje Beemster kaas in de middag en een toastje en kruidenboter bij het diner en chocolade om de dag mee af te sluiten. Een pakket dat je een ieder gunt.

 

De Boomgaard

Prijs € 34,99 (excl. btw)

Wat heeft een goede boomgaard niet te bieden, nee de kaasjes niet. Die worden (gelukkig) nog steeds van melk gemaakt. Maar de trossen druiven, de appels, de bessen, de aardbeien maken het verschil in dit pakket. Pure producten die met ambacht worden gemaakt.  Alleen bij de gedachten loopt het water je al de mond uit. 

 

De Stal

Prijs € 44,99 (excl. btw)

Allemaal willen we toch verwend worden met Nederlandse producten die ons leven soms een stukje makkelijker maken, maar ook vooral een stuk smaakvoller! We bieden u een pakket met al onze favoriete producten die het gehele jaar kunnen aanbieden. 

 

De Kalverstraat

Prijs € 54,99 (excl. btw)

Tijd om te borrelen! Wist je dat je zowel bier, wijn als thee in een wijnglas kan drinken? Geluk voor u, u hoeft niet te kiezen want we bieden het in dit pakket allemaal drie aan. Maak u borrel af met verschillende soorten kaas , noten en chocolade. 

 

De Kaasmakerij

Prijs € 64,99 (excl. btw)

Hi kaasliefhebber! Stop met scrollen, dit moet jouw geluksdag zijn. Even geen poespas maar gewoon echt lekkere kazen, een toastje, een droogworstje, noten en een goed glas wijn! Geluk zit in een klein hoekje? Of toch in een pakket / cadeau ?

 

Het Familiehuis

Prijs € 74,99 (excl. btw)

Uw collega, medewerker, familielid verrassen? Of wilt u ook het gezin van deze persoon verrassen? Dan is het Familiehuis het geschenk waar u naar zoekt. Uiteindelijk willen we met de feestdagen toch met elkaar genieten van al het lekkers en moois wat het leven ons te bieden heeft?

 

Contactformulier