Vergaderen bij het koehotel


BEEMSTER KAAS
Kom je uit Noord-Holland of ben je op bezoek u heeft dan vast en zeker al eens een plakje Beemster kaas geproefd. Wat het antwoord ook mag zijn, bij Boerderijwinkel 't Koehotel kunt u meer dan twintig Beemster kazen proeven. Het bedrijf levert dan ook al ruim 30 jaar melk aan de Beemster (CONO Kaasmakers). Het kan dus heel goed zijn dat in dat ene stukje kaas onze melk is verwerkt. Maar wist u dat er wel 10 liter melk nodig is voor 1 kg kaas?

RUNDVLEES  VAN EIGEN BOERDERIJ 
Als u de boerderijwinkel in loopt vallen de vuren planken met kaas natuurlijk het eerste op, maar dat is lang niet alles. Sinds 2021 pronkt er een grote vriezer in de winkel. Hier vindt u (H)eerlijk rundvlees van eigen boerderij. Kaasmeisje Lieke (eigenaar van de boerderijwinkel) en haar zussen en broer zijn het niet anders gewend dan rundvlees eten van eigen boerderij. "Zelf weten we dat we ons koeien goed verzorgen met met liefde en op een duurzame wijze en eerlijk waar dat proef je. We zijn trots dat we strenge gezondheidseisen hebben die ook kunnen hanteren, want zo kan je iets bieden wat andere landen (nog) niet kunnen (of willen).  Een gezond, duurzaam en smaakvol stukje vlees. 

FRUIT UIT DE BOOMGAARD

In de zomer loopt Lieke met haar vader en nichtje  met fruitmanden aan hun arm om het fruit van de bomen te plukken, een appeltje voor de dorst of toch liever een pruim of meer? We plukken ze elke dag vers voor u, zolang de voorraad strekt. 


SAMENWERKINGEN
Naast eigen producten werken we ook nauw samen met boeren en tuinders uit de regio. De vers gesneden bloemkool en broccoli van Appelman, de enige echte rode bietjes van Stam Schaap, piepers (aardappels) van brouwer, tulpen van PolderPride Smal Bloembollen en ga zo nog maar even door.  In de winkel vindt u ook noten die vers gebrand worden door onze notenboer in Abbekerk. Want noten branden, ja dat is bijzonder en ambachtelijk klusje. 

UNIEKE CADEAUS

Heeft u een cadeautje nodig, ook dan bent u bij 't Koehotel op het goede adres. Wil u er één of liever honderd? Voor het team van het Koehotel is niets te gek. We denken graag met u mee, alvast een ideetje op doen, klik dan hier. U kunt het zelf samenstellen maar u kunt ook kiezen uit één van de pakketten die in de winkel al voor u klaar staan. Op zoek naar unieke cadeaus of relatiegeschenken? We hebben een klein assortiment alvast voor u uitgelicht, klik hier

 

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 10:00 - 17:00  uur

Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

 

Team Koehotel